Find det billigste mobilabonnement

Hvilket mobilabonnement passer til dig?

Hvis du går efter et mobil abonnement der er billigt, skal du være klar over at de ikke hænger på træerne. Og hvis du vælger et af de billigste, er det vigtigt at du tjekker hvad du får for pengene. Meget tit køber folk bare det billigste fordi at de tror det er nok – men det er det ikke altid.
Der findes flere abonnementer som koster mindre end 100 kr om måneden. Så et mobil abonnement behøves nødvendigvis ikke at være så hulens dyrt som du troede – bare du husker at det er vigtigt at du tjekker hvor meget data, og alt det andet du har brug for, da de billigste abonnementer ikke altid indeholder alle de basale ting, og derfor kommer der tit ekstra regninger.

Mobilabonnement til børn, hvad skal man vælge?

Hvornår skal mit barn have sin første mobil? Det er et stort spørgsmål som sætter gang i tankerne hos mange forældrer.

Bekymringer som uventede regninger og mobning over mobilen, er ting som forælderne skal have med i deres overvejelser. Der er mange ting der skal overvejes og det er her det pludseligt kan virke utrolig uoverskueligt.

Disse bekymringer er der overhovedet ikke behov for, da teleselskaber som blandt andet Telenor og Callme tilbyder mobilabonnementer, så man er bedst sikret mod disse overraskelser.

Telenor har et decideret børneabonnement der hedder Lillenor, hvor man er sikret den abonnementindstilling, der behøves for lige netop dit barn.

Disse indstillinger er blandt andet saldokontrol, spærring for indholdstakserede SMS’er og meget mere. Ligesom Telenor har Callme også et abonnement rettet mod børn, det hedder blot Little Me og tilbyder ligeledes abonnementindstillinger, så dit barn får en tryg start med mobilen.

Vælger du derimod at satse på et andet mobilselskab, eksempelvis kunne det være Telmore, er der ikke mobilabonnementer der er decideret rettet til børn, men fat mod – der er næsten samme muligheder med indstillingerne. Det er nemlig muligt at logge ind på ens mobilkonto og aktivere funktioner, der ligner meget dem du får ved Telenor.

Du kan også ligeså let ringe til den bestemte udbyder og høre hvad de kan anbefale af mobilabonnementer og indstillinger til dit barn. Mobiludbydere henviser som oftest til de billigste abonnementer, hvor der ikke er inkluderet meget tale, data og SMS.

Der er altså ingen grund til bekymringer, hvis blot du undersøger de forskellige abonnementer. For at være på den helt sikre side, anbefales det at tage en snak med de forskellige udbydere og høre hvad de kan tilbyde. Sørg for at dit barn får den rette start med brug af mobilen, så du slipper for unødvendige bekymringer.

Billige mobilabonnementer med fri data

Har du ikke altid ønsket dig billige mobilabonnementer med fri data til din telefon, sådan ligger landet i hvert fald for mange mennesker, og det er også noget som vi kan hjælpe med. Hvis du klikker dig forbi vores mobilabonnement priser for at finde det billigste til dig som forbruger. Rigtigt mange selvskaber prøver at spise dig af med nogle underlige tilbud, og især hvis man bliver ringet op af en sælger for et givent selvskab. Derfor har vi været i kontakt med alle udbydere, for ligesom at finde nogle realelle udbydere, som vil hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud til den rigtige pris. Billige mobilabonnementer med fri data, høre ind under mange af disse selvskaber, så tag et kig på nogle af dem.

Mobiltelefoni i udlandet – hvad koster det?

Du kan benytte din besked i det meste af verden, dog er det ikke så godt nogle steder i Afrika, og Indien.
Når du er i udlandet finder din telefon selv et GSM-net, som har den bedste dækning. Man kan også selv manuelt vælge operatør.
TDC Mobil har faktisk indgået et samarbejde med verdens største mobilselskab som hedder ’’Vodafone’’. Derfor kan du ved TDC Mobil få meget lave samtale og datapriser i hele Europa og Norden.

Hvilket mobilabonnement er billigst

Rigtigt mange mennesker går og tænker over hvilket telefonabonnement er billigst. Her hos abonnementpriser.dk kan du altid finde det telefonabonnement som passer bedst til dig. Og selvfølgeligt hvilket der er billigst. Det afhænger utroligt meget af hvor god en forbindelse du har brug for, hvor meget data du har brug for.

Her hos abonnementpriser.dk har du den fantastiske mulighed for at sammenligne mobil priser, og finde den pakke som passer bedst til dig, også selvfølgeligt den der er billigst. Vi henter alle vores priser direkte fra Mobilabonnement.dk, som er Danmarks største sammenligning af mobilabonnementer.

Hvem har brug for et mobilabonnement?

Alle tilsyneladende – verden har snart lige så mange mobil abonnementer, som den har mennesker – nemlig 7.1 mia.
I september vil antallet af mobilabonnementer verden over, ifølge International Telecommunications Union (ITU) være lig den globale befolkning på 7,1 mia.

I begyndelsen af 2013, havde verden ca. 6,8 mia mobilabonnementer, med mere end halvdelen – 3,5 milliarder – i Asien og Stillehavsregionen.

I Asien og Stillehavsregionen, står Indien og Kina alene for mere end 2 milliarder mobilabonnementer, de ligger derfor i toppen af listen over lande med flest mobilabonnementer.

Da alle snart har en mobil med et tilhørende abonnement, er markederne mætte, og vækstraterne er faldet til deres laveste niveau i både de vestlige- og udviklingslandende. I den vestlige verden, er vækstraten faldet fra et højt niveau på 13 procent i 2005-06 til en anslået 3,7 procent i 2012-13.
For udviklingslandene som pludselig fik fart på med at købe telefon abonnementer er vækstraten faldet fra hele 30 procent for de to år – 2005-07 til en anslået 6,1 procent i 2012-13. Den globale vækst i mobilabonnementer er i øjeblikket på 5,4 procent.

Antallet af mobil abonnementer pr. 100 indbyggere lå i begyndelsen af 2013 på 96 procent, med 128 procent i de udviklede lande, og tæt på 89 procent i ulandene.

Ja vi har faktisk mere end et mobil abonnement pr. person i Danmark.
Dette skyldes ikke mindst at mange har både en privat og en arbejdstelefon.

Selv om antallet af abonnementer nærmer sig den globale befolkning, betyder det dog stadig ikke at enhver borger i verden har adgang til en mobiltelefon. Antal mobil abonnementer pr. 100 inbyggere, er i flere store lande som Kina (85.21%), Indien (68,72%), Pakistan (68,83%), Nigeria (69%) er stadig forholdsvis lave.

Også mobilt bredbånd er i stor vækst i hele verdenen. Antallet af abonnementer på mobilt bredbånd steg fra 268 millioner i 2007 til 2.1 mia. i 2013 – en gennemsnitlig årlig vækstrate på 40 pct. I udviklingslandene, er mobilt bredbånd mere end fordoblet i løbet af 2011-13, fra 472 mio. til 1.1 mia .
Afrika har oplevet de højeste vækstrater i de sidste 3 år, hvor mobilt bredbånd er steget fra 2 procent til 11 procent mellem 2010 -13.

Efterspørgslen efter smartphones
Analysefirmaet CCS Insigh har forudsagt, at mobil producenterne vil shippe næsten 2 mia. telefoner i 2013, hvoraf 53 procent eller 983 mio. vil være smartphones. I de første tre måneder af 2013 oversteg smartphone forsendelser dem af ikke-smartphones for første gang nogensinde, hvilket bekræfter den globale tendens, at fremtiden for adgang til internettet vil være på mobilt bredbånd.

I 2015 vil 80 procent af verdens mobiltelefoner være smartphones forudser CCS.

Kilde: http://www.itu.int

Guide til mobilabonnement

Har du brug for en mobilabonnement guide, så kan abonnementpriser.dk hjælpe dig. Abonnementpriser.dk er en gratis service guide, som hjælper dig med, at finde det billigste mobilabonnement. Der er i dag tusindvis af tilbud når det gælder mobilabonnement og det kan derfor for nogle være svært, at finde ud af hvad er bedst kan betale sig. Det er også forskelligt hvad man har af ønsker og krav til et mobilabonnement og det er derfor tit svært, at finde ud af hvad der er, at finde på markedet lige nu og her. Derfor tilbyder abonnementpriser.dk nu en ny form for guide, som kan hjælpe alle med, at finde det bedste og billigste mobilabonnement!

Spar penge på dit mobilabonnement

På abonnementpriser.dk har du mulighed for, at tjekke alle de forskellige udbyders nyeste tilbud ud inden for mobilabonnement. Ved hjælp af en guide kan du finde ud af, præcis hvor mange timers taletid du reelt har brug for. Står du eksempelvis og skal på sommerferie i år, har du også mulighed for, at få hjælp via denne guide, så du slipper for den dyre ekstra regning når du kommer hjem. Et mobilabonnement er noget vi alle efterhånden har og abonnementpriser.dk er nemt og overskueligt og derfor et godt værktøj til alle der er interesseret i, at spare lidt penge på den næste mobilregning.

Find og sammenlign priser i Danmark

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste mobilabonnementer i Danmark. Har du tit haft svært ved at overskue de forskellige udbyderes tilbud og kampagner, har vi her løsningen til dig. På abonnementpriser.dk sammenligner vi mobilabonnementer fra de forskellige udbydere i Danmark. På den måde er du fri for at gå ind på og undersøge de forskellige udbyderes abonnementer. I længden kan det også blive svært at overskue, hvor de mange abonnementer adskiller sig fra hinanden, og hvor de finder det der passer bedst til din mobil og dit behov.

Finde de billigste abonnementer

Vi hjælper dig til at finde de billigste mobilabonnementer Danmark, og det bedste af det hele er, at vi tilbyder vores service til dig og din mobil helt gratis. Og når du nu alligevel er på vores side for at finde dit nye mobilabonnement, kan samtidig også lige så godt få dig et overblik over de billigste mobile bredbånd, a-kasser, bredbåndsinternet, webhoteller samt tv-pakker i hele Danmark. Vi tilbyder nemlig samme service og sammenligner de forskellige abonnementer inden for alle disse kategorier. Så nu er der ikke længere nogen undskyldning for, ikke at spare en masse penge på både mobil og generel abonnements regninger. Det synes vi selv er den bedste service til hele Danmark.

Hvilket labonnement skal jeg vælge?

Har du også stået med spørgsmålet om “hvilket mobilabonnement skal jeg vælge?”, så har vi nu svaret til dig. På abonnementpriser.dk får du en hurtig og overskuelig oversigt over hvilken mobilabonnement, der ville passe bedst til dig og dine behov. Vi sammenligner priser og ydelser fra de forskellige udbydere, og hjælper dig til hurtigt og effektivt at finde frem til hvilket mobil abonnement, der synes at kunne passe bedst. Kigger man selv rundt på de forskellige udbyderes sider, kan det hurtigt blive uoverskueligt, og man kan meget let komme til at miste overblikket og derfor spørge sig selv, skal jeg vælge pris frem for ydelser eller omvendt.

Vi hjælper dig med at sammenligne

På abonnementpriser.dk får du en let gennemskuelig oversigt, hvor du nemt kan sammenligne de forskellige parametre med hinanden. På den måde kan du også hurtigt sortere et mobilabonnement fra, hvis det enten er for dyrt eller ikke leverer de tjenester, du lige netop har brug for. Vi sørger for altid at levere en ny og opdateret liste med priser og tjenester fra de mest populære udbydere i Danmark. Hvilket mobilabonnements tjenester der ville passe dig bedst, kan vi dog ikke hjælpe med at besvare. Men når du først kender svaret på dette spørgsmål, kan vi uden tvivl hjælpe dig med at svare på spørgsmålet om skal jeg vælge dette mobilabonnement frem for det andet.

Hvilket abonnement skal jeg vælge?

Har du også stået med spørgsmålet om “hvilket mobilabonnement skal jeg vælge?”, så har vi nu svaret til dig. På abonnementpriser.dk får du en hurtig og overskuelig oversigt over hvilken mobilabonnement, der ville passe bedst til dig og dine behov. Vi sammenligner priser og ydelser fra de forskellige udbydere, og hjælper dig til hurtigt og effektivt at finde frem til hvilket mobil abonnement, der synes at kunne passe bedst. Kigger man selv rundt på de forskellige udbyderes sider, kan det hurtigt blive uoverskueligt, og man kan meget let komme til at miste overblikket og derfor spørge sig selv, skal jeg vælge pris frem for ydelser eller omvendt.

Vi hjælper dig med at sammenligne

På abonnementpriser.dk får du en let gennemskuelig oversigt, hvor du nemt kan sammenligne de forskellige parametre med hinanden. På den måde kan du også hurtigt sortere et mobilabonnement fra, hvis det enten er for dyrt eller ikke leverer de tjenester, du lige netop har brug for. Vi sørger for altid at levere en ny og opdateret liste med priser og tjenester fra de mest populære udbydere i Danmark. Hvilket mobilabonnements tjenester der ville passe dig bedst, kan vi dog ikke hjælpe med at besvare. Men når du først kender svaret på dette spørgsmål, kan vi uden tvivl hjælpe dig med at svare på spørgsmålet om skal jeg vælge dette mobilabonnement frem for det andet.

Så meget data bruger Facebook, twitter, spotify og dine andre yndlings apps

Nu om dage bruger vi alle data på vores mobiler. Mange af vores informationer ligger i skyen, på nettet – og undersøgelser viser at vi nu kommunikere mere via apps end via almindelig SMS.
Derfor er det også nødvendigt at vide hvor meget data man egentlig bruger – Ved du egentlig hvor meget data dine apps bruger, eller hvor meget data der bliver brugt hver gang du opdatere facebook?
Hos mange operatørere får du nu ikke længere end ekstraregning hvis du overskrider dit forbrug, istedet bliver hastigheden sat ned til et næsten ubrugeligt niveau. Der er dog stadig selskaber der lader dig bruge fuld hastighed efter du har overskredet din forudbeltalte grænse – Det koster bare mange penge.
Mange af dine apps bruger en fornuftig mængde data, mens andre bare suger til sig – Se hvilke nedenfor.
Vi har testet de mest almindelige apps og gøremål på en smartphone og set på hvor meget data der bruges.

Sociale medier:
De sociale medier er den helt store tids-sluger, men er det også en data sluger? Faktisk ikke så meget som man kunne frygte. Faktisk bruger du så lidt data når du opdatere din Twitter status, at det næsten ikke er værd at nævne. Nemlig kun et par få KB. For god ordens skyld skal det siges at der er 1 million KB i et abonnement som indeholder 1GB data.
1.000 KB = 1 MB
1.000 MB = 1 GB
1GB er altså 1000MB og 1.000.000KB (Disse tal er afrundet, for overskuelighedens skyld).

At opdatere sin Twitter stream viste sig at være en smule tungere end vi forventede. 25 tweets fra andre løb op i et dataforbrug på omkring 70KB. Hvis du opdaterer 10 gange om dagen, er det stadig under en MB, og kun omkring 20MB om måneden. Så konklusionen er at Twitter ikke er noget du skal bekymre dig om, når du vælger hvor meget data du skal have med i dit mobil abonnement.

Som forventet, bruger Facebook lidt mere data end Twitter. Når du åbner din Facebook app eller opdatere nyheder fra venner, kan den bruge helt op til 200KB data, hvis du ikke har opdateret i et stykke tid. Men også selvom der er få opdateringer bruger facebook en del data.
Dette skyldes at der er mere indhold i form af billeder og videoer på facebook.
Du kan dog med 10 Facebook-opdateringer om dagen bruge under 2MB. Det vil sige omkring 60MB om måneden – igen ikke det store. Hvis du bruger facebook meget, kan du komme op på et par hundrede MB.

En facebook status opdatering bruger ligesom Twitter, ikke noget væsentligt data.

Musik:
Spotify er blevet meget populært, samtidig tilbyder mange mobil abonnementer gratis musik enten via udbyderens egen musiktjenneste eller i form af et medlemskab til f.eks. spotify.
Musikken fra f.eks Spotify er godt komprimeret, så det fylder mindst muligt. Men pas på! – Det er en af de helt store dataslugere, uanset hvilken tjeneste du bruger.
Din mobil bruger omkring 1MB data pr. minut du høre musik. Det er altså meget.
Hvis du høre musik på din mobil via en online-tjeneste, kan du således ved at høre bare 1 times musik om dagen bruge næsten 2GB data om måneden.
Så høre du meget musik på din telefon, skal du op og have 5-10GB data i dit mobil abonnement for at være sikker på at musikken ikke dør når du mandag morgen står sammenpresset i et forsinket tog, uden aircondition.

Billeder:
Folk deler billeder som aldrig før – Billeder af mad, baby’er, fester, biler og ikke mindst hinanden.
Disse billeder variere meget i størrelse og kommer an på hvilken app de er taget med, hvor godt kameraet på telefonen er og flere andre ting.
Billeder bruger dog slet ikke så meget data som man måske kunne forvente. Stortset alle apps komprimere billederne så godt at du slipper med under 200kb pr. billede.
Så hvis du deler 10 billeder om dagen, bruger du altså ikke mere end 50 MB om måneden.

YouTube:
Du kan selv vælge hvilken kvalitet du vil se videoer i på YouTube. Derfor er der også forskel på hvor meget data appen bruger.
Præcis som med musikken er videoer en af de ting der bruger rigtig meget data. En video fra youtube i god kvalitet bruger omkring dobbelt så meget data som musik fra spotify.
Du kan altså hurtigt bruge 1GB data hvis du elsker at se vidoer fra YouTube på din mobil.

Vi anbefaler at du benytter WiFi(Trådløst internet) hvis du ser rigtig mange videoer på din telefon. Det kan jo selvsagt være svært at komme på WiFi altid, men hold øje med dit forbrug hvis du er i tvivl om du har nok data. YouTube vil ihvertfald tage sin del af kagen.

Kort og navigation:
Mange bruger GPS’en på mobilen til at finde vej, checke ind og deltage aktivt i forskellige aktiviter. Dataforbruget hertil er meget forskelligt. Især fordi at du bruger meget mere data når du køre på motorvej med 120km/timen og dermed skal opdatere kortet ofte, fremfor at finde dine venner på Roskilde festival, hvor du kun behøver at hente kortet over et lille område.
De fleste apps, såsom Google Maps, cacher(gemmer) kortdata på din telefon, og sparer dig derfor for unødvendigt dataforbrug.

Vi skyder på at en køretur fra Roskilde til København(35 km), bruger omkring 5 MB data. Du kan altså køre en del ture uden at bekymre dig om dit dataforbrug.

Billigste mobilabonnement til smartphone

Find det billigste smartphone abonnement lige her hos os. Har du lige købt en ny smartphone eller står du og overvejer at købe en, så kan det godt være svært at finde et abonnement, som passer netop til dig. På vores hjemmeside kan du få et overblik over, hvilke abonnementer der er de billigste og hvilket abonnement, der passer lige netop til din smartphone. I mange situationer kan det være en stor jungle at finde rundt i, når man skal have nyt abonnement, som både skal passe til netop dig og din smartphone og på en og samme tid også være det billigste.

Vi hjælper dig med overblikket

Alle mobilselvskaberne kæmper lige nu om at hente kunder til sig, men samtidig også være det billigste abonnement. Det kan godt være svært for dig som forbruger, at finde frem til det selvskab der kan give dig det bedste tilbud og ydelse. Det ønsker vi at hjælpe dig med. I den forbindelse har vi lavet en hjemmeside, hvor du hurtigt og meget nemt kan danne dig et overblik over, hvilke selvskaber der kan tilbyde dig det billigste abonnement. Når du sammenligner priserne, så husk altid at tage højde for, hvilke ydelser det pågældende selvskab yder. Her kan der være tale om antal timers taletid og data og om du får gratis sms’er med i købet, eller skal betale dette ved siden af.

Find det bedste og billigste mobilabonnement

Find det billigste mobilabonnement på vores hjemmeside. Har du altid følt, at det har været uoverskueligt at købe et nyt mobilabonnement, fordi du hver gang, har skulle sidde og søge rundt på internettet efter hver udbyders priser, så har vi her en løsning til dig. Vores oversigt over hele landets mobilabonnement gør det muligt for dig, at finde det billigste selvskab med det samme. Du slipper altså nu for, at skulle til at bruge mange timer og måske flere dage på, at lede efter det billigste selvskab. Vi har forstået hvor svært det kan være, at danne sig et godt overblik over alle selvskabers ydelser, og vil derfor hjælpe dig på den rette vej.

Find det billigste selskab

På vores hjemmeside kan du finde det mobilabonnement der passer lige præcis til dig. Ved at sammenligne taletid, sms’er og antal data med de forskellige priser, kan du komme frem til det billigste selvskab, som du kan gøre nytte af. Vores ydelse koster ikke noget, da vi blot ønsker at forenkle det at købe et nyt mobilabonnement for dig. Derfor skal det være helt gratis, at kunne finde frem til det rigtige mobilabonnement, uden at føle sig snydt af hjemmesider, som villeder en og sender dig ud på farvande. Her finder du de billigste selvskaber.
Billig abonnement til din mobiltelefon

Find et billig mobiltelefon abonnement her hos os. Vi udbyder en service der gør det muligt for dig, at finde et billig abonnement. Vi spare dig for al den tid det tager, at undersøge hvilket abonnement der er billig for dig og din mobiltelefon. Vi giver dig et godt overblik over hvilke abonnementer der passer til dig og dine behov. På den måde kan du hurtigt sammenligne både mobiltelefon priser og abonnement priser, så du kan se hvilket abonnement der er billigst.

Vi gør det nemt for dig

Med vores service, gør vi det muligt for dig, at få et meget stort overblik over, hvilke abonnementer der er billigst eller passer bedst til dig og din mobiltelefon. Vi ligger inde med en oversigt over hele landets mobiltelefon abonnementer, som gør det muligt for dig med det samme, at se hvilke abonnementer der er billige. På dem måde behøver du ikke længere sidde og kigge på hver udbyders hjemmeside, for at danne dig et overblik over, hvilket selvskab der er billig. Nu kan du blot nøjes med, at klikke dig ind på vores hjemmeside, hvor du kan finde hele oversigten over landets selvskaber, og se hvilket selvskab der vil være det bedste og billigste for dig. Det vil selvfølgelig altid afhænge af, om du snakker meget i telefon, eller hvor højt dit internetforbrug er.

Sammenlign og find dit nye mobil abonnement

Sammenlign mobil abonnement her hos os og find ud af, hvilket abonnement der bedst kan svare sig for dig. Hos abonnementpriser.dk giver vi dig et overblik over, hvilket abonnement der er bedst for dig og din mobil. Ved at give dig et godt overblik over, hvilke abonnementer der udbyder hvad og til hvilke priser, gør vi det muligt for dig, at sammenlign de forskellige abonnementer med hinanden, så du i sidste ende kan finde ud af, hvilket abonnement der passer bedst til dig og din mobil.

Find det selskab der kan give dig det bedste tilbud

Er du måske en person, som snakker rigtig meget i telefon, men slet ikke bruger internettet på din smartphone – eller måske slet ikke ejer en mobil smartphone, så kan du sammenlign de forskellige abonnement og finde frem til det billigste og det der bedst vil kunne svare sig for dig. Måske bruger du i stedet internettet hele tiden, men taler aldrig i mobil, så vil det være smartest for dig, at finde et abonnement, hvor i du ikke behøver at betale for alt for mange timers taletid, hvis du slet ikke bruger det.

Sammenlign også tv og bredbånd

Vores serviceydelse gør det muligt for dig, at sammenlign alle mobil udbydernes tilbud, og finde frem til det abonnement, som lige præcis passer bedst til dig. Du kan ikke kun sammenlign mobilpriser, men også tv pakker, mobil bredbånd og meget mere.

Hvad er et mobil abonnement?

Denne artikel er til dig, der endnu ikke ved hvad et mobil abonnement er, og hvad du egentlig bruger det til.
I takt med at vi bliver flere og flere individer på denne jord, kommer der samtidig også flere og flere mobil telefoner, smartphones osv. hvor det er muligt at købe et mobilt abonnement. Med et mobilt abonnement har du mulighed for, at bruge enten din mobil telefon eller smartphone til at ringe, skrive beskeder eller noget helt tredje.

Et mobil abonnement kan variere utrolig meget i pris og det kommer helt an på, hvem du er som person og hvilke krav du har. Nogle bruger sin smartphone eller mobil telefon til kun at ringe, mens andre også benytter funktionen med at skrive beskeder eller en helt tredje ting, at bruge sin enhed til at surfe på internettet. Er du en af dem, der kun ringer, vil der være abonnementer at finde, hvor man kan ringe alt det man vil for et hvis antal kroner om måneden og ligeledes med sms beskeder eller mobilt data.

Et af de billigste mobil abonnementer du kan finde på markedet lige nu, er et mobil abonnement fra selskabet Oister til sølle 89 kr. om måneden. Derudover kommer der en oprettelse, som er et en gangs beløb, der betales ved oprettelse af det gældende mobil abonnement. I abonnement er der inkluderet 10 timers taletid, 10 GB data samt fri sms og mms.
I takt med at også flere og flere børn i en tidligere alder får mobile enheder, som for eks. en smartphone eller smarttablet, ville dette abonnement være et glimrende eksempel til et barns forbrug. Der vil både være mulighed for at ringe i form af taletiden, men også fri brug af sms beskeder, som stort set alle ved hvad er i dag. Derudover er der inkluderet 3 GB data til rådighed hver måned, der også gør det muligt at tjekke Facebook på internettet eller lignende engang imellem.

Hvor meget taletid har du reelt brug for?

At svare specifikt på, hvor meget taletid man har brug, bliver ikke nemt. Det afhænger 100 % af, hvad du laver til daglig samt hvor meget du bruger din telefon på at ringe, i stedet for at sende en sms besked. Er du øverste chef og har nogle ansatte under dig og samtidig skal forhøre dig hos dine leverandøre m.m., er du nød til at have et abonnement, der matcher det. Det kunne i så fald være et abonnement med fri tale. Derved behøver du ikke at tænke på, hvordan din telefon regning hober sig op måned efter måned, men bare koncentrerer dig om, at tale i telefon.
Hvis man derimod har et normalt job, og kun ringer engang imellem til sin familie eller bekendte, vil man kunne nøjes med et abonnement, hvor der er 4-6 timer til rådighed.

Nogle gør også det, at de selv sætter et hvis antal kroner ind om måneden på deres taletidskort. Det kan være alt fra 100-1000 kr. og det kan være en ganske god løsning for mange. På den måde vil du kun have alt fra 100-1000 kr. til rådighed om måneden, du vil kunne ringe for. Derved får du ikke brugt mere end højest nødvendigt, og du undgår en ubehagelig telefonregning, når den givende måned er endt.
Tænker man sig blot om og bruger sin sande fornuft, vil man hurtigt kunne indse, hvor meget taletid man har brug for om måneden. Er man i tvivl og man har valgt et forkert abonnement eller sat for mange penge på sit taletidskort, er det muligt at ændre det igen.

Kort sagt er det gode råd her.
Har du virkelig brug for 6 timers taletid om måneden, når du i virkeligheden kun ringer 1-2 gange og sender sms beskeder i stedet for? Eller vil du kunne nøjes med et abonnement med 1 times taletid? Alt dette og mere til, er fuldstændig om til den enkelte person at vurdere.

Du kan ikke leve uden mobil telefoni i dag

I dag vil du ikke kunne leve uden mobil telefoni i enten den ene eller anden grad. Over hele verdenen bliver, der produceret mobil telefoner og ikke mindst smartphones, som aldrig før. Mange er gået helt væk fra den gammel dags mobil telefon og i stedet render de fleste af os rundt med en smartphone i stedet for. Vi bruger enormt meget tid på vores smartphone i dag, i forhold til brugen af mobiltelefoner for bare 10 år siden. Om du skal ringe til kæresten, konen eller bare informere din chef om, at du er ligger syg bliver din smartphone brugt.

Kortere sagt, kan vi mennesker ikke leve uden en smartphone og mobil telefoni i denne digitale verden vi lever i, i dag. Det kan være et problem for den ældre generation, der stadig lever i dagens Danmark eller i det hele taget i hele verdenen. De er nød til at følge med teknologien, så de ikke bliver fuldstændig tabt, når det gælder mobil telefoni og smartphones.
Det skal dog siges, at der findes ældre mennesker, der har en smartphones, da de er med på trenden og ikke vil risikere, at falde bagud. Den ældre generation, der ejer en smartphone i dag, vil sikkert tænke, hvad er det her for noget? Men sagen er den, at de er nød til at være med på det helt nye, ellers risikere de at falde fuldstændig håbløs bagud, da vi ser teknologien bruse frem på alle mulige punkter i disse år.

Ydermere, vil der altid være dem, der ikke kan forstå, hvad de skal med en smartphone. Det er også fint nok, da det er deres eget problem, om de vil være med i den digitale verden eller ej. Det går udover dem selv til sidst på den ene eller anden måde, da de ikke vil kunne de samme ting.