TV-PAKKER - HVAD SKAL DU VÆLGE?

I denne artikel vil vi komme ind på hvilke tv-pakker du skal vælge, samt om parabol eller kabel tv er smartest.
Jeg vil også sammenligne nogle produkter, for at finde det billigste tv abonnement til dit behov.
Selskaberne skifter tit priser på TV pakkerne, så det kan være svært at få dem opdateret i tide. Hvis du finder at vores oversigt ikke er opdateret, kig da eventuelt på http://tvpakker.dk istedet.

TV-PAKKER - HVAD HAR DU BRUG FOR?

Flere og flere danskere køber de store tv pakker, på trods af at det er finanskrise. Det er skam heller ikke fordi at de ser alle kanalerne, men mere fordi at de synes det er ’sejt’ at have så mange tv kanaler. Men vælg rigtigt, fordi nærmest alle danskere ser ikke alle deres tv kanaler som er i deres tv-pakker.

VÆLG SELV

Tv udbyderen BoxerTV er hidtil min favorit. Det er de af nogle meget simple, og enkelte grunde. Man kan nemlig tanke tv, og vælge hvilke tv kanaler man vil have. Hvis man selv vælger hvilke tv kanaler man vil have, er der ikke så mange kanaler man ikke ser og så går ens surt opsparede penge ikke til nogle dumme og kedelige kanaler som man ikke vil se.
Du kan nemlig som noget helt nyt tanke tv. Det betyder at du kan bestille et abonnement på en måned, og så efter den måned har du ikke tv med mindre du husker at tanke dit kort op igen.
Så den ene måned hvor du har et lille overskud i budgettet kan du vælge nogle flere tv kanaler, og i de hårde jule/sommermåneder kan du vælge nogle tv kanaler fra og så får du det også til en meget billigere pris.

HVAD ER PARABOL TV?

Ude i rummet omkring 36.000 kilometer væk fra jorden, er der faktisk placeret en række sataliter, som forsyner milliarder af mennesker med tv rundt omkring i verden. I Danmark kan du selvfølgelig også modtage satelit tv/parabol tv, og det kræver bare at du har, eller investerer i en parabolantenne og en parabol-tv modtagerboks – enkelt, og let.
Fordelene ved parabol tv, er at hvis du interesserer dig for tv fra andre lande, kan du let få det med parabol tv.
Ulemperne ved parabol tv, er at når det sner skal du fjerne sneen fra parabol-skålen – ellers kan der ikke komme signal. Hvis i har flere tver i huset kan det godt være et problem, fordi at man kun kan se en tv kanal af gangen. – Så man skal muligvis ud og investere i en modtager til de andre fjersyne også.
 
Leder du efter specifikke kanaler i din TV pakke, så kan du benytte tvpakker.dk til at sammensætte din egen TV pakke.

 

Boxer mini - en billig TV pakke med TV3 via antenne

Selvom du ikke har Kabel TV i den ejendom har du mulighed for at få alle de gode kanaler.

Med Boxer TV kommer dit signal ind via antenne, ligesom i de gode gamle dage. Hvis du har et nyt fjernsyn behøver du ikke engang en modtager boks, men bare et kort der indsættes i dit TV.
Som med de fleste TV signaler, skal der en boks til at afkode signalet. Hvis du har et fjernsyn der ikke understøtter dette, kan du tilkøbe en sådan boks sammen med dit TV abonnement.
Det kan dog i mange tilfælde bedre betale sig at købe kabel TV, hvis man skal til at købe en modtager boks. Se da evt. YouSee Grundpakken istedet.

Med Boxer mini får du følgende kanaler:

  • DR1, DR2, DR3 og flere DR kanaler
  • TV2, TV2HD, TV2FILM & TV2 NEWS
  • TV3 & TV3 PULS
  • Kanal 4 & Kanal 5
  • 2DF, TV4 mf.(kræver DVB-T2-udstyr)
For dig der har et nyt TV eller ikke har mulighed for Kabel TV er dette en rigtig billig løsning.
Fordelen ved boxer TV er også at du kan tilvælge enkelte kanaler. 
Det betyder at du kan udvælge specifikke kanaler som du kan lide og tilkøbe dem for et lille beløb hver måned.
Du kan eksempelvis vælge Animal planet, MTV, Discovery eller Cartoon network som tillægs-kanaler. Priserne på tillægskanaler variere mellem 19 og 59 kr.
Fullrate tilbyder nu også TV

Fullrate er ved at vinde godt ind på det danske marked, og det med god grund. Fullrate tilbyder i forvejen en lang række produkter, som mobil abonnementer, mobilt bredbånd, og bredbånds internet - og nu også TV.

Der tilbydes i øjeblikket kun 1 TV pakke fra Fullrate, men denne til en særdeles god pris, nemlig 199 kr. pr. måned.
Pakken indeholder 24 kanaler, bl.a. 
  • DR1, DR2, DR3
  • TV2, TV2 News 
  • Kanal 4,5,6 og 7 
  • Samt special kanaler som Discovery, Eurosport og Animal planet.
Alt i alt en rigtig god allround pakke, som de fleste TV seere vil være tilfredse med.
Selve signalet til dit TV kommer ind via dit telefonstik, så du skal ikke til at rode med opsætning af parabol, trækning af kabel til antenne eller lignende.
Med i pakken følger en lille TV boks, som skal sluttes til dit TV.
For at få Fullrate TV, skal du have en aktiv Fullrate bredbånds forbindelse. 
Øv tænker du måske, hvis du ikke allerede har sådan en - Men chancen for at du kan spare penge på at få internet fra fullrate er faktisk ret stor, da fullrate har nogle yderst konkurrencedygtige priser på bredbånd.
Tag et kig forbi Fullrate.dk og se om du ikke kan spare penge på både dit internet og din TV løsning.