MOBILTELEFONI I UDLANDET – HVAD KOSTER DET?

Du kan benytte din besked i det meste af verden, dog er det ikke så godt nogle steder i Afrika, og Indien.
Når du er i udlandet finder din telefon selv et GSM-net, som har den bedste dækning. Man kan også selv manuelt vælge operatør.
TDC Mobil har faktisk indgået et samarbejde med verdens største mobilselskab som hedder ’’Vodafone’’. Derfor kan du ved TDC Mobil få meget lave samtale og datapriser i hele Europa og Norden.

MOBIL ABONNEMENT - HVAD PASSER TIL DIG?

Hvis du går efter et mobil abonnement der er billigt, skal du være klar over at de ikke hænger på træerne. Og hvis du vælger et af de billigste, er det vigtigt at du tjekker hvad du får for pengene. Meget tit køber folk bare det billigste fordi at de tror det er nok – men det er det ikke altid.
Der findes flere abonnementer som koster mindre end 100 kr om måneden. Så et mobil abonnement behøves nødvendigvis ikke at være så hulens dyrt som du troede – bare du husker at det er vigtigt at du tjekker hvor meget data, og alt det andet du har brug for, da de billigste abonnementer ikke altid indeholder alle de basale ting, og derfor kommer der tit ekstra regninger.

FRI SMS - ER DET NØDVENDIGT?

Det er meget svært at svare på, fordi det kommer sådan set an på hvor mange smser du sender.
Hvis du sender flere smser end 200 om måneden, kan det sagtens betale sig.
Hvis du sender under de 200 om måneden, vil jeg anbefale dig at du ikke behøves at købe fri sms med dit abonnement. Hvis du vil have fri sms, men du sender under 200 smser om måneden, kan du faktisk på fri sms på internettet.
Frisms.nu tilbyder dig at sende gratis smser på internettet – så det er også en mulighed, hvis du vil spare lidt penge på at skrive beskeder over internettet.

 

Mobilabonnement til børn, hvad skal man vælge?

Hvornår skal mit barn have sin første mobil?

Det er et stort spørgsmål som sætter gang i tankerne hos mange forældrer.

Bekymringer som uventede regninger og mobning over mobilen, er ting som forælderne skal have med i deres overvejelser. Der er mange ting der skal overvejes og det er her det pludseligt kan virke utrolig uoverskueligt.

Disse bekymringer er der overhovedet ikke behov for, da teleselskaber som blandt andet Telenor og Callme tilbyder mobilabonnementer, så man er bedst sikret mod disse overraskelser.

Telenor har et decideret børneabonnement der hedder Lillenor, hvor man er sikret den abonnementindstilling, der behøves for lige netop dit barn.

Disse indstillinger er blandt andet saldokontrol, spærring for indholdstakserede SMS’er og meget mere. Ligesom Telenor har Callme også et abonnement rettet mod børn, det hedder blot Little Me og tilbyder ligeledes abonnementindstillinger, så dit barn får en tryg start med mobilen. 


Vælger du derimod at satse på et andet mobilselskab, eksempelvis kunne det være Telmore, er der ikke mobilabonnementer der er decideret rettet til børn, men fat mod - der er næsten samme muligheder med indstillingerne. Det er nemlig muligt at logge ind på ens mobilkonto og aktivere funktioner, der ligner meget dem du får ved Telenor.

Du kan også ligeså let ringe til den bestemte udbyder og høre hvad de kan anbefale af mobilabonnementer og indstillinger til dit barn. Mobiludbydere henviser som oftest til de billigste abonnementer, hvor der ikke er inkluderet meget tale, data og SMS.

Der er altså ingen grund til bekymringer, hvis blot du undersøger de forskellige abonnementer. For at være på den helt sikre side, anbefales det at tage en snak med de forskellige udbydere og høre hvad de kan tilbyde. Sørg for at dit barn får den rette start med brug af mobilen, så du slipper for unødvendige bekymringer. 

Billige mobilabonnementer med fri data

Har du ikke altid ønsket dig billige mobilabonnementer med fri data til din telefon, sådan ligger landet i hvert fald for mange mennesker, og det er også noget som vi kan hjælpe med. Hvis du klikker dig forbi vores mobilabonnement priser for at finde det billigste til dig som forbruger. Rigtigt mange selvskaber prøver at spise dig af med nogle underlige tilbud, og især hvis man bliver ringet op af en sælger for et givent selvskab. Derfor har vi været i kontakt med alle udbydere, for ligesom at finde nogle realelle udbydere, som vil hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud til den rigtige pris. Billige mobilabonnementer med fri data, høre ind under mange af disse selvskaber, så tag et kig på nogle af dem.

Mobiltelefoni priser sammenligning

Dagligt bliver der mobiltelefoni priser sammenligning på nettet. Grunden til at os Danskere gør det, er for at spare nogle penge, og det kan altid have sin fordel at spare penge. Derfor har vi også lanceret abonnementpriser.dk som har en software som går ind og opdatere og finder automatisk de billigste abonnementpriser.

Mobiltelefoni priser sammenligning - hvad er det?

Har man en mobil, hvor man køber telefoni hos et bestemt teleselvskab, så kan man vælge at gå ind på en hjemmeside såsom 'abonnementpriser.dk', også få sammenlignet mobiltelefoni priser, også tager det kun 5 minutter. Hvilket mange mennesker gør sig brug af.

Mobilabonnement test

Vi har udført en mobilabonnement test, og fundet frem til den som er billigst i Danmark. Hvis du klikker på linket uner artiklen, vil du få fremvist den billigste løsning til dig. Såfremt du finder den billigste løsning på siden, så klikker du bare på "Se Mere" - også går ind og bestiller dit nye mobil abonnement. Så vil du blive kontaktet af den udbyder som du har valgt. Også hjælper de dig med at flytte nummer, og sørge for at alt kommer på plads.Abonnementpriser.dk hjælper dig altid på vejVi er en gratis service, som hjælper dig som forbruger til at finde den løsning der passer dig bedst - også iht. prisen. Du er selvfølgelig velkommen til at kigge rundt på hjemmesiden og finde et billigt mobil bredbånd

Hvilket telefonabonnement er billigst

Rigtigt mange mennesker går og tænker over hvilket telefonabonnement er billigst. Her hos abonnementpriser.dk kan du altid finde det telefonabonnement som passer bedst til dig. Og selvfølgeligt hvilket der er billigst. Det afhænger utroligt meget af hvor god en forbindelse du har brug for, hvor meget data du har brug for.

Her hos abonnementpriser.dk har du den fantastiske mulighed for at sammenligne mobil priser, og finde den pakke som passer bedst til dig, også selvfølgeligt den der er billigst.  Vi henter alle vores priser direkte fra https://mobilabonnement.dk/telefonabonnement, som er Danmarks største sammenligning af telefonabonnementer.

Verden har snart lige så mange mobil abonnementer, som den har mennesker - nemlig 7.1 mia.

I september vil antallet af mobilabonnementer verden over, ifølge International Telecommunications Union (ITU) være lig den globale befolkning på 7,1 mia. 

I begyndelsen af 2013, havde verden ca. 6,8 mia mobilabonnementer, med mere end halvdelen - 3,5 milliarder - i Asien og Stillehavsregionen.

I Asien og Stillehavsregionen, står Indien og Kina alene for mere end 2 milliarder mobilabonnementer, de ligger derfor i toppen af listen over lande med flest mobilabonnementer.

Da alle snart har en mobil med et tilhørende abonnement, er markederne mætte, og vækstraterne er faldet til deres laveste niveau i både de vestlige- og udviklingslandende. I den vestlige verden, er vækstraten faldet fra et højt niveau på 13 procent i 2005-06 til en anslået 3,7 procent i 2012-13.
For udviklingslandene som pludselig fik fart på med at købe telefon abonnementer er vækstraten faldet fra hele 30 procent for de to år - 2005-07 til en anslået 6,1 procent i 2012-13. Den globale vækst i mobilabonnementer er i øjeblikket på 5,4 procent.

Antallet af mobil abonnementer pr. 100 indbyggere lå i begyndelsen af 2013 på 96 procent, med 128 procent i de udviklede lande, og tæt på 89 procent i ulandene.

Ja vi har faktisk mere end et mobil abonnement pr. person i Danmark.
Dette skyldes ikke mindst at mange har både en privat og en arbejdstelefon.

Selv om antallet af abonnementer nærmer sig den globale befolkning, betyder det dog stadig ikke at enhver borger i verden har adgang til en mobiltelefon. Antal mobil abonnementer pr. 100 inbyggere, er i flere store lande som Kina (85.21%), Indien (68,72%), Pakistan (68,83%), Nigeria (69%) er stadig forholdsvis lave. 

Også mobilt bredbånd er i stor vækst i hele verdenen. Antallet af abonnementer på mobilt bredbånd steg fra 268 millioner i 2007 til 2.1 mia. i 2013 - en gennemsnitlig årlig vækstrate på 40 pct. I udviklingslandene, er mobilt bredbånd mere end fordoblet i løbet af 2011-13, fra 472 mio. til 1.1 mia .
Afrika har oplevet de højeste vækstrater i de sidste 3 år, hvor mobilt bredbånd er steget fra 2 procent til 11 procent mellem 2010 -13.

Efterspørgslen efter smartphones

Analysefirmaet CCS Insigh har forudsagt, at mobil producenterne vil shippe næsten 2 mia. telefoner i 2013, hvoraf 53 procent eller 983 mio. vil være smartphones. I de første tre måneder af 2013 oversteg smartphone forsendelser dem af ikke-smartphones for første gang nogensinde, hvilket bekræfter den globale tendens, at fremtiden for adgang til internettet vil være på mobilt bredbånd.

I 2015 vil 80 procent af verdens mobiltelefoner være smartphones forudser CCS.

Kilde: http://www.itu.int

Velkomsttilbud hos telmore - 10 timers pakken til kun 99 kr frem til 31 okt.

De flinke mobil selskaber byder altid en velkommen med et godt tilbud.
Det gør de selvfølgelig i håb om at du forbliver kunder hos dem i lang tid, og dermed bliver en profitabel kunde for dem.

Kan man så overhoved bruge disse tilbud? Svaret er JA!

Tilbudet fra Telmore er uden binding, hvilket giver dig mulighed for at skifte mobil selskab når tilbudet ikke længere er fordelagtigt for dig. 
Du kan sådanset også sagtens blive i Telmore og vælge et andet abonnement når du er færdig med tilbudet.

Fri SMS, Fri MMS, 500MB data og FRI MUSIK samt, "Overfør tid"

Der er ret så mange fordele ved et mobil abonnement fra Telmore. Ikke nok med at du får alt musik i verdenen, direkte ned på din telefon, så har Telmore også lagt sig i spidsen med et nyt koncept der hedder "overfør tid".

Med "overfør tid", bliver din ubrugte taletid fra foregående måned, lagt til din taletid i den kommende måned. Du spilder altså ikke et eneste minut - og det er jo også kun fair, for du betaler for dem!

Telmore har stor kundetilgang og det skyldes også deres ærlige og behagelige fremgangmåde. De er tro mod kunderne og det kan kunder li'.

Det med småt hos Telmore:


 • 10 timers pakkerne med kampagnepris: 
  Efter 31. oktober 2013 er prisen for 10 timers pakkerne henholdsvis 149 kr./md./169 kr./md./179 kr./md./199 kr./md.
 • Din taletid er sekundtakseret og gælder i Danmark. Når du har brugt din taletid og evt. overført taletid, er opkald minuttakserede og koster 79 øre/min. Kald til servicenumre er ikke inkluderet. 
 • Dataforbrug gælder i Danmark. Forventet hastighed ved udendørs brug: Download: 1 til 4 Mbit/s. Upload: maks. 1 Mbit/s. Hvis du overskrider din pakkes data, sætter vi din datahastighed ned resten af måneden - du betaler ikke ekstra. Du kan opgradere din data-forbindelse ved at kontakte kundeservice på tlf.: 7021 8900.
 • TELMORE Musik forudsætter oprettelse af udvalgte mobilpakker. Tilgængelig på iOS og Android.
 • Overtakserede sms'er, sms/mms til og fra udland, samt Web-sms er ikke inkluderet i Ubegrænset sms og mms.
 • Se gældende udlandspriser på telmore.dk/udlandspriser
 • Se TELMOREs/TDCs dækningskort
 • Læs om Overfør Tid

Hvis tilbudet er noget for dig, så smut ind forbi telmore.dk og hent dine 10 timers tale til kun 99 kr. 

Guide til mobilabonnement

Har du brug for en mobilabonnement guide, så kan abonnementpriser.dk hjælpe dig. Abonnementpriser.dk er en gratis service guide, som hjælper dig med, at finde det billigste mobilabonnement. Der er i dag tusindvis af tilbud når det gælder mobilabonnement og det kan derfor for nogle være svært, at finde ud af hvad er bedst kan betale sig. Det er også forskelligt hvad man har af ønsker og krav til et mobilabonnement og det er derfor tit svært, at finde ud af hvad der er, at finde på markedet lige nu og her. Derfor tilbyder abonnementpriser.dk nu en ny form for guide, som kan hjælpe alle med, at finde det bedste og billigste mobilabonnement!

Spar penge på dit mobilabonnement

På abonnementpriser.dk har du mulighed for, at tjekke alle de forskellige udbyders nyeste tilbud ud inden for mobilabonnement. Ved hjælp af en guide kan du finde ud af, præcis hvor mange timers taletid du reelt har brug for. Står du eksempelvis og skal på sommerferie i år, har du også mulighed for, at få hjælp via denne guide, så du slipper for den dyre ekstra regning når du kommer hjem. Et mobilabonnement er noget vi alle efterhånden har og abonnementpriser.dk er nemt og overskueligt og derfor et godt værktøj til alle der er interesseret i, at spare lidt penge på den næste mobilregning.
Find og sammenlign priser i Danmark

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste mobilabonnementer i Danmark. Har du tit haft svært ved at overskue de forskellige udbyderes tilbud og kampagner, har vi her løsningen til dig. På abonnementpriser.dk sammenligner vi mobilabonnementer fra de forskellige udbydere i Danmark. På den måde er du fri for at gå ind på og undersøge de forskellige udbyderes abonnementer. I længden kan det også blive svært at overskue, hvor de mange abonnementer adskiller sig fra hinanden, og hvor de finder det der passer bedst til din mobil og dit behov. 

Finde de billigste abonnementer

Vi hjælper dig til at finde de billigste mobilabonnementer Danmark, og det bedste af det hele er, at vi tilbyder vores service til dig og din mobil helt gratis. Og når du nu alligevel er på vores side for at finde dit nye mobilabonnement, kan samtidig også lige så godt få dig et overblik over de billigste mobile bredbånd, a-kasser, bredbåndsinternet, webhoteller samt tv-pakker i hele Danmark. Vi tilbyder nemlig samme service og sammenligner de forskellige abonnementer inden for alle disse kategorier. Så nu er der ikke længere nogen undskyldning for, ikke at spare en masse penge på både mobil og generel abonnements regninger. Det synes vi selv er den bedste service til hele Danmark.
Hvilket labonnement skal jeg vælge?
Har du også stået med spørgsmålet om "hvilket mobilabonnement skal jeg vælge?", så har vi nu svaret til dig. På abonnementpriser.dk får du en hurtig og overskuelig oversigt over hvilken mobilabonnement, der ville passe bedst til dig og dine behov. Vi sammenligner priser og ydelser fra de forskellige udbydere, og hjælper dig til hurtigt og effektivt at finde frem til hvilket mobil abonnement, der synes at kunne passe bedst. Kigger man selv rundt på de forskellige udbyderes sider, kan det hurtigt blive uoverskueligt, og man kan meget let komme til at miste overblikket og derfor spørge sig selv, skal jeg vælge pris frem for ydelser eller omvendt. 

Vi hjælper dig med at sammenligninge

På abonnementpriser.dk får du en let gennemskuelig oversigt, hvor du nemt kan sammenligne de forskellige parametre med hinanden. På den måde kan du også hurtigt sortere et mobilabonnement fra, hvis det enten er for dyrt eller ikke leverer de tjenester, du lige netop har brug for. Vi sørger for altid at levere en ny og opdateret liste med priser og tjenester fra de mest populære udbydere i Danmark. Hvilket mobilabonnements tjenester der ville passe dig bedst, kan vi dog ikke hjælpe med at besvare. Men når du først kender svaret på dette spørgsmål, kan vi uden tvivl hjælpe dig med at svare på spørgsmålet om skal jeg vælge dette mobilabonnement frem for det andet. 
Hvilket abonnement skal jeg vælge?
Har du også stået med spørgsmålet om "hvilket mobilabonnement skal jeg vælge?", så har vi nu svaret til dig. På abonnementpriser.dk får du en hurtig og overskuelig oversigt over hvilken mobilabonnement, der ville passe bedst til dig og dine behov. Vi sammenligner priser og ydelser fra de forskellige udbydere, og hjælper dig til hurtigt og effektivt at finde frem til hvilket mobil abonnement, der synes at kunne passe bedst. Kigger man selv rundt på de forskellige udbyderes sider, kan det hurtigt blive uoverskueligt, og man kan meget let komme til at miste overblikket og derfor spørge sig selv, skal jeg vælge pris frem for ydelser eller omvendt. 

Vi hjælper dig med at sammenligninge

På abonnementpriser.dk får du en let gennemskuelig oversigt, hvor du nemt kan sammenligne de forskellige parametre med hinanden. På den måde kan du også hurtigt sortere et mobilabonnement fra, hvis det enten er for dyrt eller ikke leverer de tjenester, du lige netop har brug for. Vi sørger for altid at levere en ny og opdateret liste med priser og tjenester fra de mest populære udbydere i Danmark. Hvilket mobilabonnements tjenester der ville passe dig bedst, kan vi dog ikke hjælpe med at besvare. Men når du først kender svaret på dette spørgsmål, kan vi uden tvivl hjælpe dig med at svare på spørgsmålet om skal jeg vælge dette mobilabonnement frem for det andet. 
Så meget data bruger Facebook, twitter, spotify og dine andre yndlings apps
Nu om dage bruger vi alle data på vores mobiler. Mange af vores informationer ligger i skyen, på nettet – og undersøgelser viser at vi nu kommunikere mere via apps end via almindelig SMS. 
Derfor er det også nødvendigt at vide hvor meget data man egentlig bruger – Ved du egentlig hvor meget data dine apps bruger, eller hvor meget data der bliver brugt hver gang du opdatere facebook?
Hos mange operatørere får du nu ikke længere end ekstraregning hvis du overskrider dit forbrug, istedet bliver hastigheden sat ned til et næsten ubrugeligt niveau. Der er dog stadig selskaber der lader dig bruge fuld hastighed efter du har overskredet din forudbeltalte grænse – Det koster bare mange penge.
Mange af dine apps bruger en fornuftig mængde data, mens andre bare suger til sig – Se hvilke nedenfor.
Vi har testet de mest almindelige apps og gøremål på en smartphone og set på hvor meget data der bruges.

Sociale medier:

De sociale medier er den helt store tids-sluger, men er det også en data sluger? Faktisk ikke så meget som man kunne frygte. Faktisk bruger du så lidt data når du opdatere din Twitter status, at det næsten ikke er værd at nævne. Nemlig kun et par få KB. For god ordens skyld skal det siges at der er 1 million KB i et abonnement som indeholder 1GB data. 
 • 1.000 KB = 1 MB
 • 1.000 MB = 1 GB
 • 1GB er altså 1000MB og  1.000.000KB (Disse tal er afrundet, for overskuelighedens skyld).
At opdatere sin Twitter stream viste sig at være en smule tungere end vi forventede. 25 tweets fra andre løb op i et dataforbrug på omkring 70KB. Hvis du opdaterer 10 gange om dagen, er det stadig under en MB, og kun omkring 20MB om måneden. Så konklusionen er at Twitter ikke er noget du skal bekymre dig om, når du vælger hvor meget data du skal have med i dit mobil abonnement. 
Som forventet, bruger Facebook lidt mere data end Twitter. Når du åbner din Facebook app eller opdatere nyheder fra venner, kan den bruge helt op til 200KB data, hvis du ikke har opdateret i et stykke tid. Men også selvom der er få opdateringer bruger facebook en del data.
Dette skyldes at der er mere indhold i form af billeder og videoer på facebook. 
Du kan dog med 10 Facebook-opdateringer om dagen bruge under 2MB. Det vil sige omkring 60MB om måneden – igen ikke det store. Hvis du bruger facebook meget, kan du komme op på et par hundrede MB.
En facebook status opdatering bruger ligesom Twitter, ikke noget væsentligt data.

Musik:

Spotify er blevet meget populært, samtidig tilbyder mange mobil abonnementer gratis musik enten via udbyderens egen musiktjenneste eller i form af et medlemskab til f.eks. spotify. 
Musikken fra f.eks Spotify er godt komprimeret, så det fylder mindst muligt. Men pas på! - Det er en af de helt store dataslugere, uanset hvilken tjeneste du bruger.
Din mobil bruger omkring 1MB data pr. minut du høre musik. Det er altså meget. 
Hvis du høre musik på din mobil via en online-tjeneste, kan du således ved at høre bare 1 times musik om dagen bruge næsten 2GB data om måneden.
Så høre du meget musik på din telefon, skal du op og have 5-10GB data i dit mobil abonnement for at være sikker på at musikken ikke dør når du mandag morgen står sammenpresset i et forsinket tog, uden aircondition.

Billeder:

Folk deler billeder som aldrig før – Billeder af mad, baby’er, fester, biler og ikke mindst hinanden.
Disse billeder variere meget i størrelse og kommer an på hvilken app de er taget med, hvor godt kameraet på telefonen er og flere andre ting.
Billeder bruger dog slet ikke så meget data som man måske kunne forvente. Stortset alle apps komprimere billederne så godt at du slipper med under 200kb pr. billede.
Så hvis du deler 10 billeder om dagen, bruger du altså ikke mere end 50 MB om måneden.

YouTube:

Du kan selv vælge hvilken kvalitet du vil se videoer i på YouTube. Derfor er der også forskel på hvor meget data appen bruger. 
Præcis som med musikken er videoer en af de ting der bruger rigtig meget data. En video fra youtube i god kvalitet bruger omkring dobbelt så meget data som musik fra spotify.
Du kan altså hurtigt bruge 1GB data hvis du elsker at se vidoer fra YouTube på din mobil. Vi anbefaler at du benytter  WiFi(Trådløst internet) hvis du ser rigtig mange videoer på din telefon. Det kan jo selvsagt være svært at komme på WiFi altid, men hold øje med dit forbrug hvis du er i tvivl om du har nok data. YouTube vil ihvertfald tage sin del af kagen.

Kort og navigation:

Mange bruger GPS’en på mobilen til at finde vej, checke ind og deltage aktivt i forskellige aktiviter. Dataforbruget hertil er meget forskelligt. Især fordi at du bruger meget mere data når du køre på motorvej med 120km/timen og dermed skal opdatere kortet ofte, fremfor at finde dine venner på Roskilde festival, hvor du kun behøver at hente kortet over et lille område.
De fleste apps, såsom Google Maps, cacher(gemmer) kortdata på din telefon, og sparer dig derfor for unødvendigt dataforbrug.
Vi skyder på at en køretur fra Roskilde til København(35 km), bruger omkring 5 MB data. Du kan altså køre en del ture uden at bekymre dig om dit dataforbrug.
MobilePay fra danske bank er et hit! 200.000 har allerede hentet appen

Danske Bank's nye app til smartphones, kaldet MobilePay, er på 6 uger blevet hentet mere end 200.000 gange.

Den nye app gør det nemt at overføre penge via mobilen, til andre som også benytter sig af MobilePay.
Måden hvorpå app'en fungere er ret ligetil. Du indtaster dine kort-oplysninger fra dit Dankort/Visa/Mastercard eller lign. og så er du klar til at sende og modtage penge.
Du kan sende til og modtage penge fra alle der har MobilePay, bare ved at indtaste deres telefonnummer samt det beløb du ønsker at overføre.
Dette kan med fordel bruges når man skal splitte regningen på en cafe, hvis man køber noget på et loppemarked eller man skal dele en taxa.
Du kan bruge MobilePay uanset hvilken bank eller hvilket mobil abonnement du har - så længe du har en smartphone.
Billigste abonnement til smartphone

Find det billigste smartphone abonnement lige her hos os. Har du lige købt en ny smartphone eller står du og overvejer at købe en, så kan det godt være svært at finde et abonnement, som passer netop til dig. På vores hjemmeside kan du få et overblik over, hvilke abonnementer der er de billigste og hvilket abonnement, der passer lige netop til din smartphone. I mange situationer kan det være en stor jungle at finde rundt i, når man skal have nyt abonnement, som både skal passe til netop dig og din smartphone og på en og samme tid også være det billigste.


Vi hjælper dig med overblikket

Alle mobilselvskaberne kæmper lige nu om at hente kunder til sig, men samtidig også være det billigste abonnement. Det kan godt være svært for dig som forbruger, at finde frem til det selvskab der kan give dig det bedste tilbud og ydelse. Det ønsker vi at hjælpe dig med. I den forbindelse har vi lavet en hjemmeside, hvor du hurtigt og meget nemt kan danne dig et overblik over, hvilke selvskaber der kan tilbyde dig det billigste abonnement. Når du sammenligner priserne, så husk altid at tage højde for, hvilke ydelser det pågældende selvskab yder. Her kan der være tale om antal timers taletid og data og om du får gratis sms'er med i købet, eller skal betale dette ved siden af. 
Find det bedste og billigste mobilabonnement
Find det billigste mobilabonnement på vores hjemmeside. Har du altid følt, at det har været uoverskueligt at købe et nyt mobilabonnement, fordi du hver gang, har skulle sidde og søge rundt på internettet efter hver udbyders priser, så har vi her en løsning til dig. Vores oversigt over hele landets mobilabonnement gør det muligt for dig, at finde det billigste selvskab med det samme. Du slipper altså nu for, at skulle til at bruge mange timer og måske flere dage på, at lede efter det billigste selvskab. Vi har forstået hvor svært det kan være, at danne sig et godt overblik over alle selvskabers ydelser, og vil derfor hjælpe dig på den rette vej. 

Find det billigste selvskab

På vores hjemmeside kan du finde det mobilabonnement der passer lige præcis til dig. Ved at sammenligne taletid, sms'er og antal data med de forskellige priser, kan du komme frem til det billigste selvskab, som du kan gøre nytte af. Vores ydelse koster ikke noget, da vi blot ønsker at forenkle det at købe et nyt mobilabonnement for dig. Derfor skal det være helt gratis, at kunne finde frem til det rigtige mobilabonnement, uden at føle sig snydt af hjemmesider, som villeder en og sender dig ud på farvande. Her finder du de billigste selvskaber. 
Billig abonnement til din mobiltelefon

Find et billig mobiltelefon abonnement her hos os. Vi udbyder en service der gør det muligt for dig, at finde et billig abonnement. Vi spare dig for al den tid det tager, at undersøge hvilket abonnement der er billig for dig og din mobiltelefon. Vi giver dig et godt overblik over hvilke abonnementer der passer til dig og dine behov. På den måde kan du hurtigt sammenligne både mobiltelefon priser og abonnement priser, så du kan se hvilket abonnement der er billigst. 

Vi gør det nemt for dig

Med vores service, gør vi det muligt for dig, at få et meget stort overblik over, hvilke abonnementer der er billigst eller passer bedst til dig og din mobiltelefon. Vi ligger inde med en oversigt over hele landets mobiltelefon abonnementer, som gør det muligt for dig med det samme, at se hvilke abonnementer der er billige. På dem måde behøver du ikke længere sidde og kigge på hver udbyders hjemmeside, for at danne dig et overblik over, hvilket selvskab der er billig. Nu kan du blot nøjes med, at klikke dig ind på vores hjemmeside, hvor du kan finde hele oversigten over landets selvskaber, og se hvilket selvskab der vil være det bedste og billigste for dig. Det vil selvfølgelig altid afhænge af, om du snakker meget i telefon, eller hvor højt dit internetforbrug er. 
Sammenlign og find dit nye mobil abonnement

Sammenlign mobil abonnement her hos os og find ud af, hvilket abonnement der bedst kan svare sig for dig. Hos abonnementpriser.dk giver vi dig et overblik over, hvilket abonnement der er bedst for dig og din mobil. Ved at give dig et godt overblik over, hvilke abonnementer der udbyder hvad og til hvilke priser, gør vi det muligt for dig, at sammenlign de forskellige abonnementer med hinanden, så du i sidste ende kan finde ud af, hvilket abonnement der passer bedst til dig og din mobil.

Find det selskab der kan give dig det bedste tilbud

Er du måske en person, som snakker rigtig meget i telefon, men slet ikke bruger internettet på din smartphone - eller måske slet ikke ejer en mobil smartphone, så kan du sammenlign de forskellige abonnement og finde frem til det billigste og det der bedst vil kunne svare sig for dig. Måske bruger du i stedet internettet hele tiden, men taler aldrig i mobil, så vil det være smartest for dig, at finde et abonnement, hvor i du ikke behøver at betale for alt for mange timers taletid, hvis du slet ikke bruger det. 

Sammenlign også tv og bredbånd

Vores serviceydelse gør det muligt for dig, at sammenlign alle mobil udbydernes tilbud, og finde frem til det abonnement, som lige præcis passer bedst til dig. Du kan ikke kun sammenlign mobilpriser, men også tv pakker, mobil bredbånd og meget mere. 
Mobiltelefoni i udlandet - Skal du på sommerferie i år?

Husk solcreme, pas, penge og dine flybilletter - Men husk også at din mobilregning kan få et par ekstra og meget dyre linier med næste måned.

Der kan være store forskelle på prisen, ud fra hvilket mobil abonnement du har og hvor i verden du befinder dig. Lad os tage et par hurtige eksempler:

Hos Oister får du følgende priser, hvis du er taget på solskins-ferie i Grækenland:

 • Fra Grækenland og hjem til Danmark koster det dig 2,69 kr i minuttet.
 • At modtage opkald fra f.eks. Danmark mens du er i Grækenland, koster 74 øre i minuttet.
 • At sende en SMS fra Grækenland til dine venner i Danmark, koster 83 øre pr. sms.
 • At modtage en SMS er gratis.

Er du kunde hos Telia og rejser du til Thailand kan du forvente følgende priser: 

 • Fra Thailand og hjem til Danmark koster det dig 12,08 kr i minuttet.
 • At modtage opkald fra f.eks. Danmark mens du er i Grækenland, koster 16,38 øre i minuttet.
 • At sende en SMS fra Grækenland til dine venner i Danmark, koster 3,38 kr pr. sms.
 • At modtage en SMS er gratis.
Thailand er selvfølgelig dyrere end Grækenland, på grund af afstanden og infrastrukturen. Telia er kun en brøkdel dyre end Oister hvis du rejser til grækenland.
Men hvis du tager til Thailand, så er Oister i dette tilfælde din bedste ven. Her kan du nemlig spare op til hele 10 kr i minuttet, i forhold til Telia, når du modtager opkald. Og det er meget!

Priserne hos Oister, hvis du befinder dig i Thailand:

 • Fra Thailand og hjem til Danmark koster det dig 11,45 kr i minuttet. - Ikke den store besparelse, men dog noget.
 • At modtage opkald fra f.eks. Danmark mens du er i Thailand, koster 6,50 øre i minuttet. - En besparelse på næsten 10 kr i minuttet!
 • At sende en SMS fra Grækenland til dine venner i Danmark, koster 2,50 kr. pr. sms. - Det er næsten 1 kr pr sms, du spare i forhold til Telia.
 • At modtage en SMS er gratis.
Disse priser ændre sig selvfølgelig hele tiden, men prisforskellen vil formentlig stadig være der. Så hvis du tit er på ferie, rejser meget med arbejdet eller ringer til venner i udlandet - Så sørg for at kigge dit abonnement igennem, så du slipper for at betale mere end nødvendigt.
Der er også stor forskel på hvad data koster når man er i udlandet. 
Data er det man bruge når man går på internettet, tjekker mail, facebook mm. på sin mobil. Mange telefoner bruger helt automatisk data, og mange får desværre en stor regning efter en ferie, fordi de har glemt at slå data fra.
De fleste selskaber har dog nu indført en grænse, så dit dataforbrug automatisk stoppes, når det når en vis grænse. Hos de fleste ligger grænsen omkring 4-500 kr.
Det er selvfølgelig stadig sure penge - men det kan redde dig fra en KÆMPE regning.

Nedenfor kan du se data for hvad data koster, pr MB i udlandet - hos mobil selskabet Oister:

 • Australien - 100,00 kr.
 • Frankrig - 6,50 kr.
 • Norge - 6,50 kr.
 • Spanien - 6,50 kr.
 • Sydafrika - 100,00 kr.
 • Thailand - 100,00 kr.
 • USA - 60,00 kr.

Og hos Telia er priserne pr. MB følgende:

 • Australien - 112,14 kr.
 • Frankrig - 6,50 kr.
 • Norge - 6,50 kr.
 • Spanien - 6,50 kr.
 • Sydafrika - 29,78 kr.
 • Thailand - 54,44 kr.
 • USA - 20,00 kr.
Her ser vi at prisforskellen er helt anderledes og vendt til Telia's fordel, ihvertfald uden for EU. Man skal derfor kende ens behov for henholdsvis taletid og data, før man beslutter sig for hvilket abonnement man skal vælge.
De fleste vil normalt slå deres data fra når de er i udlandet. Men høre du til en af dem, som skal tjekke mails eller på anden måde være i kontakt med folk over nettet - Så er der rigtig mange penge at spare ved at vælge det abonnement med billigst data. 

Synes du at det er overskueligt? Det kan vi godt forstå!

Vi hjælper dig gerne med at finde det abonnement der passer bedst til dig - Uanset om du ønsker det billigste abonnement herhjemme i Danmark, det bedste udlands abonnement eller en samlet pakke til hele din familie.
Du kan altid skrive en mail til os på info@abonnementpriser.dk hvor du beskriver dine behov - Så vil prøve at finde dig det bedst mulige abonnement, så du kan spare flest mulig penge.
Onfone sænker priserne og giver fri musik og facebook på mobilen

Onfone er blevet opkøbt af YouSee - men det gør dem ikke mindre konkurrence dygtige.

Faktisk har Onfone været et af de mobil selskaber som har ført an i priskrigen i lang tid. Det ser ud til at YouSee fortsætter det koncept - Til glæde for alle os der bruger mobilen!
Udover at man får fri facebook får man også fri musik på mobilen. Dette er en aftale med YouSee's musik tjeneste, som gør at man kan høre hele 20 millioner sange, helt gratis.
Så er du musikglad og vil du gerne spare penge på at betale for tjenester som Spotify, så kan du med fordel bruge et mobil abonnement fra Onfone.

Bruger dine venner eller familie Onfone? 

Så er der massere af penge at spare for dig. Du ringer nemlig helt og aldeles gratis til alle der har abonnement hos Onfone og du kan derfor trække den tid du normalt taler med dine nærmeste fra, når du skal bestemme dig for hvor meget taletid du skal have med i dit abonnement. På den måde kan du vælge et af de billigste mobil abonnementer, uden at være bange for at tale over tid.
Dette er gældende for flere selskaber idag - og det kan klart bedst betale sig at skifte til et selskab som mange af ens nærmeste har.
Onfone får gode anmeldelser på trustpilot og har mange tilfredse kunder. Dette er altid et godt udgangspunkt når man vælger mobil selskab. Der vil altid være kunder der er utilfredse, og det selvom et selskab gør alt hvad de kan for at give deres kunder den bedste oplevelse.
Onfone ser ud til at besvare deres mindre tilfredse kunder på en konstruktiv og med en opgaveløsnende fremgangmåde - hvilket er hvad man og forventer.
Alt i alt er Onfone et selskab der er værd at prøve og bestemt et af de selskaber der er med helt fremme både på pris og indhold i deres mobil abonnementer.
Overfør din ubrugte taletid til næste måned med Telmore

Telmore tilbyder nu at du kan overføre din ubrugte taletid til næste måned.

Er det godt eller er det bare et nyt salgstrick?
Vi har kigget på det med småt, så du ikke behøver. Og vi er faktisk positivt overasket!
Med Telmores "Overfør tid" har du mulighed for at spare taletid op, sådan at din ubrugte taletid i en måned, kan bruges i en kommende måned - Og det er faktisk ret smart.
Du kan nemlig overføre helt op til et maksimum af 5 gange så meget taletid som dit abonnement indeholder. Det vil sige at hvis du har et 10 timers abonnement, kan du overføre helt op til 50 timer ialt.
Chancen for at du når maksimum grænsen er ikke så stor, og hvis du gør, så burde du nok nedgradere dit abonnement til kun at indeholde 3 timers tale. Så du ikke betaler så meget hver måned for noget du ikke bruger.
Hvis du skifter abonnement, så får du automatisk din opsparede tid med over i det nye abonnement, dog stadig begrænset af maksimum for det nye abonnement. På et 3 timers abonnements er maksimum opsparingen således 15 timers tale.
Alt i alt en rigtig god ny funktion fra Telmore, som vi forudser at flere selskaber vil benytte sig af i fremtiden. Lige nu fås dette dog kun hos Telmore, så hvis det lyder tiltalende for dig, så smut ind på Telmores hjemmeside og få dig et billigt mobil abonnement.
Fullrate 5 timers tale abonnement, nedsat til 99 kr. resten af året!
Fullrate har sænket prisen på deres 5 timers abonnement, som inkludere FRI SMS og MMS, samt 200MB data.
Abonnementet er perfekt til dig som snakker i telefon som den gennemsnitlige dansker gør det, men ikke ser videoer, høre musik og lavet andet der kræver meget data på mobilen.
Prisen på abonnementet er 99kr om måneden resten af året, derefter 119 kr - men mon ikke du til den tid kan finde et nyt tilbud, så du atter kan spare penge på din mobil regning. Skulle du have brug for mere data med tiden, så kan du nemt tilkøbe data til abonnementet. 1 GB data koster 20 kr, og du kan få hele 5 GB data for 50 kr, hvis du skulle blive fanget af det. Så der er ingen grund til at bekymre sig om dette abonnement ikke kan følge med, hvis du f.eks. lige har fået en smartphone.
Fullrate er et rimelig nyt selskab som vinder godt ind i det danske marked i øjeblikket. De får gode anmeldelser og arbejder hårdt på at blive et af danmarks største selskaber. Så vi hvis du står og mangler et nyt billigt mobil abonnement, så er fullrate helt sikkert et godt valg.
Hvad er et mobil abonnement?
Denne artikel er til dig, der endnu ikke ved hvad et mobil abonnement er, og hvad du egentlig bruger det til.
I takt med at vi bliver flere og flere individer på denne jord, kommer der samtidig også flere og flere mobil telefoner, smartphones osv. hvor det er muligt at købe et mobilt abonnement. Med et mobilt abonnement har du mulighed for, at bruge enten din mobil telefon eller smartphone til at ringe, skrive beskeder eller noget helt tredje.
Et mobil abonnement kan variere utrolig meget i pris og det kommer helt an på, hvem du er som person og hvilke krav du har. Nogle bruger sin smartphone eller mobil telefon til kun at ringe, mens andre også benytter funktionen med at skrive beskeder eller en helt tredje ting, at bruge sin enhed til at surfe på internettet. Er du en af dem, der kun ringer, vil der være abonnementer at finde, hvor man kan ringe alt det man vil for et hvis antal kroner om måneden og ligeledes med sms beskeder eller mobilt data.
Et af de billigste mobil abonnementer du kan finde på markedet lige nu, er et mobil abonnement fra selskabet Oister til sølle 99 kr. om måneden. Derudover kommer der en oprettelse, som er et en gangs beløb, der betales ved oprettelse af det gældende mobil abonnement. I abonnement er der inkluderet 3 timers taletid, 3 GB data samt fri sms og mms. 
I takt med at også flere og flere børn i en tidligere alder får mobile enheder, som for eks. en smartphone eller smarttablet, ville dette abonnement være et glimrende eksempel til et barns forbrug. Der vil både være mulighed for at ringe i form af taletiden, men også fri brug af sms beskeder, som stort set alle ved hvad er i dag. Derudover er der inkluderet 3 GB data til rådighed hver måned, der også gør det muligt at tjekke Facebook på internettet eller lignende engang imellem.
Hvor meget taletid har du reelt brug for?
At svare specifikt på, hvor meget taletid man har brug, bliver ikke nemt. Det afhænger 100 % af, hvad du laver til daglig samt hvor meget du bruger din telefon på at ringe, i stedet for at sende en sms besked. Er du øverste chef og har nogle ansatte under dig og samtidig skal forhøre dig hos dine leverandøre m.m., er du nød til at have et abonnement, der matcher det. Det kunne i så fald være et abonnement med fri tale. Derved behøver du ikke at tænke på, hvordan din telefon regning hober sig op måned efter måned, men bare koncentrerer dig om, at tale i telefon.
Hvis man derimod har et normalt job, og kun ringer engang imellem til sin familie eller bekendte, vil man kunne nøjes med et abonnement, hvor der er 4-6 timer til rådighed. Nogle gør også det, at de selv sætter et hvis antal kroner ind om måneden på deres taletidskort. Det kan være alt fra 100-1000 kr. og det kan være en ganske god løsning for mange. På den måde vil du kun have alt fra 100-1000 kr. til rådighed om måneden, du vil kunne ringe for. Derved får du ikke brugt mere end højest nødvendigt, og du undgår en ubehagelig telefonregning, når den givende måned er endt.
Tænker man sig blot om og bruger sin sande fornuft, vil man hurtigt kunne indse, hvor meget taletid man har brug for om måneden. Er man i tvivl og man har valgt et forkert abonnement eller sat for mange penge på sit taletidskort, er det muligt at ændre det igen.
Kort sagt er det gode råd her. 
Har du virkelig brug for 6 timers taletid om måneden, når du i virkeligheden kun ringer 1-2 gange og sender sms beskeder i stedet for? Eller vil du kunne nøjes med et abonnement med 1 times taletid? Alt dette og mere til, er fuldstændig om til den enkelte person at vurdere.
Du kan ikke leve uden mobil telefoni i dag
I dag vil du ikke kunne leve uden mobil telefoni i enten den ene eller anden grad. Over hele verdenen bliver, der produceret mobil telefoner og ikke mindst smartphones, som aldrig før. Mange er gået helt væk fra den gammel dags mobil telefon og i stedet render de fleste af os rundt med en smartphone i stedet for. Vi bruger enormt meget tid på vores smartphone i dag, i forhold til brugen af mobiltelefoner for bare 10 år siden. Om du skal ringe til kæresten, konen eller bare informere din chef om, at du er ligger syg bliver din smartphone brugt.
Kortere sagt, kan vi mennesker ikke leve uden en smartphone og mobil telefoni i denne digitale verden vi lever i, i dag. Det kan være et problem for den ældre generation, der stadig lever i dagens Danmark eller i det hele taget i hele verdenen. De er nød til at følge med teknologien, så de ikke bliver fuldstændig tabt, når det gælder mobil telefoni og smartphones.
Det skal dog siges, at der findes ældre mennesker, der har en smartphones, da de er med på trenden og ikke vil risikere, at falde bagud. Den ældre generation, der ejer en smartphone i dag, vil sikkert tænke, hvad er det her for noget? Men sagen er den, at de er nød til at være med på det helt nye, ellers risikere de at falde fuldstændig håbløs bagud, da vi ser teknologien bruse frem på alle mulige punkter i disse år.
Ydermere, vil der altid være dem, der ikke kan forstå, hvad de skal med en smartphone. Det er også fint nok, da det er deres eget problem, om de vil være med i den digitale verden eller ej. Det går udover dem selv til sidst på den ene eller anden måde, da de ikke vil kunne de samme ting.